Eesti Lugemisühingu koolitus aitab leida lugemisrõõmu!

Leia sobiv teema Eesti Lugemisühingu õppekavade seast ning kirjuta koolitus@lugemisyhing.ee!

Lepime kokku: kus, millal, kellele, kui pikalt! Meie teemade ja õppekavade loen on paindlik, koolitusel oleme õppijast lähtuvad!

Näiteks võite tellida lühikese 3 ak tunni pikkuse koolituse ajaks, mil lapsed lasteaias uinakut teevad. Võib tellida oma kooli või lasteaia meeskonnale poolepäevase või päevase koolituse. Mõned koolitused on ka kahepäevased, nt Pildiraamatumaagia koolitus. Erinevatest õppekavadest võib kombineerida ka pikemaid tervikprogramme, nt Lugemispesa koolitus, mida pakume koostöös MTÜga Hoolinguga ka videokoolitustena.

Eesti lugemisühingu koolitajad on valdkonna kogenud eksperdid. Kõigil koolitustel pakume rohkelt praktilisi, kohe kasutatavaid ideid, mis toetuvad uusimale teooriale.

Koolituse eest tasumine toimub arve alusel. 

Koolituse hind sisaldab auditoorset koolitust, õppematerjale ja tunnistusi. Eraldi kokkuleppel saab lisada ka kohvipausi või lõuna, see lisandub koolituse hinnale. Tellimuskoolituste puhul pole grupi alampiiri, kuid kui grupis on üle 25 inimese, toob see kaasa suure grupi lisatasu.

Koolitused on eestikeelsed.

Koolitusmaterjalide autoriõigused kuuluvad MTÜle Eesti Lugemisühing ja lektoritele. Koolitusmaterjalide kopeerimine, levitamine, tõlkimine teise keelde ilma MTÜ Eesti Lugemisühing kirjaliku nõusolekuta on keelatud.